Terug naar Veiling.

Rinsma fashion cheque twv € 100

'Rinsma Fashion Plaza is niet zomaar een modezaak: het is een plek vol inspiratie, waar u eindeloos kunt rondkijken en uitproberen, om daarna op uw gemak de keuze te bepalen. Verspreid over drie etages bieden wij de nieuwste collecties van ruim 200 modemerken. Mode is voor ons veel meer dan kleding kopen. Wij maken van modeshoppen een feest! In de sfeervol ingerichte winkel zorgen wij voor een warm welkom. En er valt altijd iets te beleven. Van catwalkshows en stijlpresentaties tot events en extra koopavonden. Shoppen is fun, vinden wij. Daarom willen wij u elke dag opnieuw een gastvrij onthaal geven.'

 

Gastvrijheid staat bovenaan in de winkel. En dat merkt u meteen bij binnenkomst; één van de medewerksters zorgt meteen voor een warm welkom. Zij stralen plezier uit en staan overal in de winkel voor u klaar. Stuk voor stuk hebben zij de nodige ervaring in de mode. Daarnaast zijn ze opgeleid aan de Rinsma Academie op het gebied van stoffenkennis, kleur- en stijladvies. De medewerksters denken mee, maken verrassende combinaties en hebben oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent met uw nieuwe outfit.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan heeft Koning Willem-Alexander in 2013 besloten ons het recht te verlenen tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier". Een predicaat waar we bijzonder trots op zijn! Lees meer over het predicaat hofleverancier.

Sinds 1888 een begrip!

In 1888 werd door Oene Sake Rinsma een atelier voor maatconfectie en tegelijkertijd een winkel in fournituren gestart. Hij kon toen niet vermoeden dat zijn fourniturenwinkel zou uitgroeien tot één van de bekendste modewinkels van Nederland. In 1987 werd de winkel door de 4e generatie - Gerk Jan en Coby Rinsma - overgenomen en uitgebreid. In 2013 heeft de winkel een grand update gekregen met het sfeervolle 'voorhuis' en een nieuw grand fashion café. In september 2015 openen we de mannenmodezaak "De Heeren van Rinsma", pal naast onze huidige vrouwenmodezaak.

 

Kom langs bij ons in Gorredijk en ervaar zelf de gastvrijheid en service in onze winkel

 

 

Waarom naar Rinsma?

  • Eén van de grootste vrouwenmodezaken van Nederland
  • De klanten waarderen de service en het advies met 9.2
  • Lekker eten en drinken in het Grand Fashion Café
  • Kopen = sparen voor modecheques
  • Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
  • Gratis parkeren direct bij de winkelDeskundige en gastvrije medewerksters

Ik spreek uit ervaring Rinsma is echt voor iedere vrouw een feest om naartoe te gaan. Bied nu op deze cheque, de volledige opbrengst gaat naar Compassion in Kenia!

Op dit item kan niet meer geboden worden.