Terug naar Veiling.

KAVEL GESLOTEN: Collier met bijpassende oorstekers van Otracosa

Bied nu op dit prachtige collier met bijpassende oorstekers van Otracosa. Otracosa (Spaans voor ‘iets anders’) is een kleurrijke collectie sieraden gemaakt van geanodiseerd aluminium.

De sieraden worden sinds eind jaren ’80 ontworpen door Reinhard Gremli en geproduceerd in Zwitserland. De collectie bestaat uit colliers, armbanden, oorbellen, broches en ringen in 18 verschillende kleuren.

Geanodiseerd aluminium is een ideaal materiaal voor sieraden: het is licht, kleurvast, sterk en onderhoudsvriendelijk. Het staal dat in sommige sieraden wordt gebruikt, is huidvriendelijk, de rubberen colliers zijn voorzien van zilveren sluitingen. Alle oorbellen hebben zilveren stekertjes en een aantal modellen kan worden voorzien van titanium stekertjes. De oorhangers en ringen zijn gemaakt van medicinaal staal.

Karakteristiek voor Otracosa zijn de ‘multi’ colliers en armbanden: een bonte verzameling van vrolijke kleuren. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf kleurencombinaties te maken. De armbanden en colliers kunnen tevens gemaakt worden in verschillende lengtes. Ideaal om een sieraad helemaal naar eigen wens te laten maken! In modekleuren, ton-sur-ton, uni, alles is mogelijk.

Het collier bestaat uit een paars snoer van 45 cm met een rood met paarse hanger. De oorstekers hebben dezelfde rode kleur en kunnen daarom perfect bij het collier worden gedragen!

Dit schitterende collier met bijpassende oorstekers is beschikbaar gesteld door Lonet Edelsmit uit Winschoten.

Bied nu op dit unieke veilingstuk!

Op dit item kan niet meer geboden worden.