Hoe eet je een olifant?

Wat fantastisch dat je mij wilt helpen! Het armoede probleem is te groot om in één keer op te lossen. Je kunt niet de hele wereld veranderen, maar wel de wereld van één of meer kinderen. Daarom geloof ik dat we de levens van de allerarmsten één voor één kunnen veranderen als we allemaal kijken wat we kunnen missen. 

Dus hoe eet je een olifant? In kleine stukjes. Net zoals je armoede bestrijdt.

Om € 100.000 in te zamelen voor dit goede doel organiseer ik diverse evenementen en een online veiling met prachtige artikelen waaronder een etentje met acteur Marcel Hensema (bekend van Hollands Hoop), een VIP arrangement bij FC Groningen, een prachtig schilderij en nog veel meer!

Steun mij door te bieden op een van de veilingartikelen, doneer een bedrag of sponsor één van de kinderen. 

Sponsor een bedrag

Help mij om deze mensen weer hoop te geven door bij te dragen aan dit goede doel. Heb je een bedrijf dan kun je als tegenprestatie voor je sponsoring reclame krijgen op deze website en op mijn auto. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de evenementen reclame te maken door middel van een spandoek met je eigen reclame.

Doneer nu

Sponsor een kindje

Door een kindje te sponsoren via Compassion weet je precies waar jouw geld aan wordt besteed. Compassion biedt kindsponsorprogramma’s voor minder dan € 1 per dag. Voor een bijdrage van € 29 per maand krijgen de kinderen onderwijs, lees- en schrijflessen, medische zorg, voorlichting over gezondheid en hygiëne, eten en drinken, spelletjes, uitjes en bijbelonderwijs.

Sponsor nu een kindje

Sponsor een student

Wil je een student sponsoren en daarmee kans geven op een goede toekomst? Uit onderzoek blijkt dat 14-18% een grotere kans heeft op een betaalde baan door het sponsorprogramma. Daarnaast hebben deze studenten 35% meer kans op een kantoorbaan. Het sponsoren van een student heeft ook een zeer positieve uitwerking op broertjes en zusjes die niet gesponsord worden. Laat deze kinderen weer dromen om dokter te worden! Zij willen dolgraag dokter worden omdat ze mensen in hun omgeving dood zien gaan zonder dat ze weten waardoor. Deze kinderen zijn ontzettend gemotiveerd!

Wil je een student sponsoren? 

Neem contact met mij op!

Veilingitem

Biedt nu op een van de originele veilingitems. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel.

Naar de veiling

 

Wil je een uniek veilingitem ter beschikking stellen? Geweldig!

Neem contact met mij op!

Organiseren van een evenement

Wil je mij steunen door samen een evenement te organiseren voor dit prachtige doel? Fantastisch!

Neem contact met mij op!